fbpx
Mijn verhaal

Hoe ik in aanraking ben gekomen met dōTERRA Essential Oils.

Omdat ik zelf lange tijd in Amerika heb gewoond, kwam ik in 2012 al in aanraking met dōTERRA en groeide mijn belangstelling. In 2013 heb ik nog een avond bij gewoond waarbij ik al wel iets enthousiast werd van de olies. In de zomer van 2015 kocht ik eindelijk mijn eigen kit, de Family Physician Kit. En was daarna snel overtuigd ook van de werking! Ik wist dat het goed voor je was, maar als je voelt dat je lichaam er goed op reageert, dan is het dat geweldige ervaring. 2016 was een jaar dat onze kinderen geen één ziektedag hebben hoeven te nemen op school (onze kids zijn 4 en 6). Nu 3 jaar laten grijp ik allereerst naar de olies in elke situatie. Onze kids zijn het gewend, vragen er zelf naar.

 

Waarom dōTERRA? 

Omdat de olies van dōTERRA heel puur zijn, waardoor je de meeste olies ook intern kan innemen. Daarbij werken ze gewoon!

dōTERRA gaat heel ver in het zoeken van de allerbeste grondstoffen voor de oliën. dōTERRA’s oliën zijn wereldwijd afkomstig waar de plant natuurlijk het beste groeit. Deze locaties hebben de beste bodem-, klimaat- en groeicondities om de hoogst mogelijke therapeutische delen van de planten en essentiële oliën te produceren. Voortdurend is dōTERRA bezig met het vinden van nieuwe plekken met de beste groeicondities om zo de goede kwaliteit te kunnen garanderen.

Essential oliën; een nieuwe manier van gezondheidszorg

dōTERRA’s essentiële oliën zijn 100% puur natuur en worden gedistilleerd uit planten.

Etherische of essentiële oliën zijn vluchtige, aromatische verbindingen die worden gevonden in zaden, schors, bladeren, stengels, wortels, bloemen en andere delen van planten. Essentiële oliën hebben krachtige, reinigende eigenschappen en zijn van nature anti-bacterieel. Pure essentiële oliën worden onmiddellijk door de huid opgenomen en zorgen voor reactie in dat gebied van het lichaam. Veel essentiële oliën kunnen ook worden gebruikt als voeding, om vitaliteit en gezondheid te helpen bevorderen. Moderne wetenschappelijke studies bevestigen steeds meer de enorme voordelen van essentiële oliën voor onze gezondheid.

 

Hier kun je een dōTERRA brochure downloaden met diverse producten!

 

Belangrijkste punten waarom DõTERRA!

 • 100% pure essentiële oliën
 • 100% zuiver, dus niet verdund
 • 100% natuurlijk
 • gecertificeerd op therapeutische waarde (CPTG® certificatie)
 • geen synthetische bestanddelen
 • geen conserveringsmiddelen
 • geen pesticiden
 • geen chemische substanties
 • (meeste olies) voor inwendig gebruik
Gebruik van Etherische Oliën.

Zijn etherische oliën veilig om in te nemen?

Het antwoord is ‘Ja’ en ‘Nee’.

De kwaliteit van DōTERRA’s Essentiele Olien is zo puur dat sommige oliën oraal ingenomen kunnen komen. Niet iedere olie leent zich hiervoor en zijn er situaties waarbij je de oliën liever niet inneemt (b.v. tijdens zwangerschap of bij kleine kinderen).

 

Er zijn in principe 3 manieren waarom je dōTERRA’s essentiële Olien kunt gebruiken.

 1. Aromatisch
 2. Topisch, uitwendig gebruik
 3. Oraal, inwendig gebruik

 

Om te weten in welke situatie je welke oliën kunt gebruiken is het belangrijk om wat basiskennis te hebben van de Essentiële oliën. Ik raad je dan ook aan om dit boek te bestellen bij je oliën zo dat je weet hoe je de diverse oliën kunt gebruiken.

 

Prijs boek: €18,50. Klik op afbeelding voor directe link naar de shop.

Strookje3