fbpx

25% korting

Bestel je geregeld iets van doTERRA, dan is het voordelig om een account aan te maken zodat je voor groothandelsprijzen kunt bestellen. Als je lid bent, ontvang je 25% korting.

 

Wat voor soort gebruiker ben jij?

Af en toe
Bestel je af en toe wat en wil je liever gewoon bestellen in een Nederlandse winkel. Dan kun je gewoon shoppen in onze winkel.

 

2-3 x per jaar
Bestel je vaker, dan is een Wholesale Customer account waarschijnlijk een stuk voordeliger voor je.
De eenmalige inschrijvingskosten bedragen €25,- óf je kunt kiezen uit een starterspakket. Je zit niet vast aan een maandelijkse bestelling, je kunt bestellen wanneer je wilt.

 

Bestel je iedere maand?
Naast een lidmaatschap ku je ook deelnemen aan een loyalty Rewards Programma. Je ontvangt dan 10-30% aan korting omgezet in punten. Hierdoor kun je weer gratis producten aanschaffen.

 

Hoe word je lid?

  1. Wil je (gratis) lid worden met een Starterspakket? Kies dan een Starterspakket uit in onze website en wij zorgen voor de inschrijving.
  2. Betaal je liever €25,- inschrijvingskosten en bestel je daarna je eigen olies, ga da naar mydoterra.com/nl en schrijf je hier direct in. Vul al je gegevens in en je bestelling. Afrekenen kan gewoon met iDEAL.

Er zijn 2 verschillende accounts:
1. Wellness Advocate
2. Wholesale customer

 

Met beide accounts ontvang je 25% korting.

Een Wholesale customer is iemand die geregeld olies besteld, maar geen olies kan verkopen.

Een Wellness Advocate is iemand die doTERRA als een business wilt opzetten. Je hebt een BTW nummer nodig, je ontvangt een website en je krijgt een geld bonus over alle verkopen van je teamleden.

 

Je kunt ook later upgraden van het Wholesale Customer naar Wellness Advocate. Dit is kosteloos, wel moet je KvKnummer & BTWnummer insturen.

 

Mocht je hulp nodig hebben, e-mail ons op info@essentialoilsnederland.nl