fbpx

Starterspakket

Als je wilt beginnen met dōTERRA, dan kun je het beste een Starterskit kopen. Een starterskit zorgt er namelijk voor dat je meerdere kanten op kunt. Als moeder van 2 kinderen lurken er altijd virussen rond school en kan ik de oliën gebruiken die dan het beste werken.

 

Welk starterspakket past het beste bij jou?

4 jaar geleden heb ik zelf de Family Physician aangeschaft, maar ik merkte al snel dat ik door de 5 ml heen was. Mocht je al overtuigd zijn van de werking van de olies dan kun je het beste een Home Essentials aanschaffen. Hier ontvangt  je het meeste voordeel van qua prijs en de set gaat een stuk langer mee.

Mocht je qua gezondheid eerst even grondig moeten detoxen, dan kun je voor de Cleanse & Restore gaan.

Mocht je voor je werk of privé veel massages geven, dan is de Aromatouch Technique massage & diffused kit een mooie starterskit. Deze kit heeft veel van mijn favoriete olies.

 

En als laatste de Essential Aromatics Difussed Starterskit. Deze kit is ideaal als je vooral je ‘mood’ wilt veranderen in je huis. Met de mooie Lumo diffuser kun je de olies in je huis verstuiven. Ben je gevoelig voor sferen en wil je deze positief beïnvloeden? Dan is deze starterskit een goede keuze voor jou.

 

Je ontvangt gelijk 25% korting!

Uitgebreide starterskit essentiële oliën voor thuisgebruik mét gratis inschrijving bij dōTERRA waarna je 25% korting op elke order ontvangt. Inschrijving is het eerste jaar gratis. Voor elk aanvullend jaar betaal je €20,- waarvoor je een flesje Pepermunt olie thuisgestuurd krijgt. Geen maandelijkse verplichtingen.

 

Hoe gaat dit in z’n werk.

Wij schrijven je in het systeem van dōTERRA en je ontvangt dan van ons een inlog + wachtwoord waarna je zelf bij nieuwe bestellingen deze direct in het systeem kunt invoeren. Heb je er vragen bij? Dan helpen wij natuurlijk altijd. Naast het starterspakket ontvang je ook wat meer informatie over hoe dōTERRA werkt en welke producten er allemaal zijn.

Starterskits